MarSu etsii uusia pelaajia

Laji on sulkapallo ja joukkueen kotipaikka on Vantaa - Martinlaakso. Joukkueeseen kuuluu 135 jäsentä ja kalenterissa on 169 tulevaa treeniä tai peliä.

Martinlaakson Sulkapallo r.y.
(www.marsu.fi)

MarSu tarjoaa hyvät mahdollisuudet sekä junioreille että aikuisille sulkapallon harrastamiseen, oli tavoitteenasi sitten kuntopelaaminen tai aktiivinen kilpaileminen. MarSu on Suomen Sulkapalloliiton virallinen jäsenseura ja järjestää vuosittain myös kansalliset kilpailut.

Harjoittelupaikkojamme ovat Kivimäen koulu, sekä kaupalliset hallit Tali, Forever Matinkylä ja Rajakylän tenniskeskus. Vuoroja on jokaisena viikon päivänä. Ammattivalmennusta on tarjolla niin junioreille kuin aikuisillekin.

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty 7 minuuttia sitten. Lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.